Онлайн поръчка на торти Лагуна с доставка за град София!

Информация за доставка

Информация за поръчка и доставка 

Как да поръчам ?

1. За да направите поръчка влезте в системата с Вашето потребителско име и парола. Ако не желаете да се регистрирате можете да направите поръчка без регистрация. 

2. Изберете дата за доставка за района на гр. София от календара. Ако желаете тортата да ви се достави по-рано от първата възможна дата на доставка , отбелязана в календара, моля да се свържете с нашия кол център / 02 980 3001 или 02 862 3062/ за информация и възможност. 

3. Изберете вариант на торта -  брой парчета в зависимост от броя на вашите гости или стандартен вариант. При изборът си на детска торта е нужно да посочите фото-картинката или модел, пълнежа и страничното оцветяване на тортата . Ако желаете да ви направим торта с ваша снимка, лого или картинка е нужно да я прикачите в дадената форма. По желание  можете да добавите поздравителен надпис, свещи - цифри за рожден ден , фойерверки / фонтан / за торта и опаковъчна кутия.

4. Добавете избраните продукти, проверете  и потвърдете поръчката. Въведете адрес за доставка или взимане от сладкарницата ни.

Къде извършваме доставки? 

5. Ако желаете можете да вземете поръчаната торта на място от сладкарница Лагуна (Адрес: Център, ул. Христо Белчев 13) всеки ден от понеделник до неделя от 11ч. до 20.00ч.

6. Можем да доставим вашата торта до частен  или фирмен адрес в гр. София всеки ден от понеделник до неделя от 12ч. до 17.00чбез точен час.

Извършваме доставки на територията на гр. София, с изключение на следните квартали,  вилни зони и местности : Абдовица , Беловодски път , Бенковски , Бистрица, Божурище, Бункера, Ботунец, Банкя, Бусманци, Балша,  Бухово, Владая, Волуяк, Виетнамски общежития,  вилна зона Килиите, вилна зона Лозен , Войнеговци, Герман, Горубляне, Горна баня, Гниляне, Горни и Долни Богров, Горна и Долна Малина,  Гара Искър, Доброславци, Долни Пасарел, Димитър Миленков, Железница, Желява, Житен,  Ихтиман, Иваняне, Кремиковци, Казичене, Кривина, Кокаляне, Костинброд, Кубратово, Кътина, Лозен, Локорско,Мировяне, Мало Бучино, Мрамор, Мърчаево, Негован,  Нови Искър, Плана, Панчарево, Подгумер,  Република, Световрачане, Своге, Сеславци, Суходол, Требич, Толева Махала, Христо Ботев,  Чепинци, Челопечене,  Факултета, Филиповци, Яна. 

Колко струва доставката?

7. За София доставката е 5лв.  

8. При взимане на  поръчаната торта на място от сладкарница Лагуна не се начислява доставка. 

Кога пристига доставката?

9. Часовия диапазон на доставка е всеки ден от 12:00ч. до 17:00ч. без точен час.

Кога извършваме доставки?

10. Доставки се извършват 7 дни в седмицата.

Начин на плащане: 

11. Заплащане с наложен платеж  при получаване на поръчаната от вас торта на куриера доставил тортата; 

12. Заплащане с наложен платеж  при получаване на тортата си директно в нашата сладкарница ;

13.  Заплаща само в български лева. Всички цени в сайта са с включен ДДС. 

Ако има евентуални грешки?

14. При получаване на поръчаната от вас торта е нужно да огледате за евентуални грешки, пропуски или недостатъци в тортата. Ако се окаже, че има грешка от наша страна, ние ще върнем тортата за коригиране до нашата работилница и след това отново ще доставим тортата до адреса ви. При непотвърдени такива грешки в момента на получаване, считаме че поръчка и доставка е изпълнена коректно и клиента не може да има последващо оплакване. 

15. Ако клиента не е бил на адреса в момента на доставката или е посочил грешен адрес или телефон за контакт и куриера е бил възпрепятстван да извърши коректна доставка , поръчката ви се връща в сладкарницата ни , откъдето можете да си я получите до края на работния ни ден . 

16. Когато куриера е на вашия адрес или в близост до него, ще получите позвъняване по телефона , за да си получите заявената от вас торта.

17. В случай , че не приемете обаждането или на посочения адрес няма лице , което да приеме заявената от вас поръчка, тогава тортата ви ще бъде изпратена на адреса на нашата сладкарница , откъдето можете да си я вземете след 17.00часа или ще ви бъде начислена втора такса за  втора доставка от 5лв до вашия адрес , но само ако е рамките на работния ден до 17.00часа.